Kwaliteit staat voorop

Een stijlvolle stadsfiets

Voor jouw alledaagse fietstocht, de rit naar de kapper, tandarts of bloemist of een kleine boodschap stap jij natuurlijk op de fiets. Bij deze ritjes is geen elektrische ondersteuning of grote bak vereist, maar wil je wel leuk voor de dag komen. Op zoek naar een stijlvolle stadsfiets die jou van A naar B brengt? Wij hebben ‘m in het assortiment. In onze 1000 m2 grote showroom vind je de perfecte stadsfiets voor jou. Natuurlijk maken we de fiets 100% rijklaar en stellen we hem af op jouw lichaam. Zo heb je direct fietsplezier!

Advies op maat

Heb jij je buurvrouw zien wegfietsen op een trendy stadsfiets en dacht je meteen: wow, die wil ik ook? We begrijpen dat de looks belangrijk zijn, maar we weten ook dat de perfecte fiets voor iedereen anders is. We staan daarom met advies én een aantal vragen voor je klaar om samen de perfecte fiets voor jou te vinden.

Wanneer je bij ons langskomt, nemen we daarom ook de tijd om je te helpen. We kennen elke fiets in de showroom en het assortiment van onze leveranciers en weten al met één blik waarom een fiets wel of niet iets voor jou is, maar dat betekent niet dat je ze niet mag proberen. Samen vinden we de fiets voor jou.

Kom langs voor een proefrit

Een proefrit is dé manier om te ontdekken of een fiets echt bij je past. En we snappen heus dat je ondertussen ook even in de weerspiegeling van de ramen kijkt om te zien hoe goed de fiets bij je staat. Daarom lenen we je met alle plezier een fiets uit voor een ontspannen proefrit.