Kwaliteit staat voorop

Topmerken in sportfietsen

Of je nu professionele rondes fietst, de Afsluitdijk moeiteloos trotseert of je zondagochtend niet compleet is zonder een stevige honderdvijftigkilometerrit met je fietsploeg: bij Joop Zandberg vind je niet alleen de perfecte fiets, maar ook alle benodigde accessoires. Kwaliteit staat voorop!

In ons uitgebreide aanbod tref je een scala aan racefietsen, mountainbikes en gravelbikes van gerenommeerde merken, variërend van Scott, Sensa en Niner tot Merida, Orbea, Van Nicholas en Factor. Of je nu een doorgewinterde fietser bent, een beginner of juist een professional: bij ons ben je aan het juiste adres.

Advies op maat

We kijken graag met je mee welke fiets het beste bij je past. Zo kunnen we een meting doen, om te ontdekken welke fiets het beste bij je past. Van framemaat tot zadel: we laten niets aan het toeval over. Kom gerust langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder! Je kunt de sportfietsen bekijken, de materialen ervaren en merken vergelijken. Ons deskundige en gepassioneerde team staat klaar om al je vragen over de sportfietsen te beantwoorden om samen de perfecte fiets voor je te vinden. Tot snel in onze winkel!