Waar fiets jij naartoe?

Ga je voor een elektrische bakfiets?

Of je nu pakketjes, boodschappen, of kinderen vervoert, een elektrische bakfiets maakt je leven ongetwijfeld een stuk aangenamer. Duurzaam, makkelijk en ruimte genoeg. Laat je verbazen door alles wat erin past en hoe snel jij je van A naar B verplaatst. Ideaal voor van die dagen dat je agenda van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gevuld is. Van school, naar de supermarkt, zwemles of een speelafspraakje: als je het ons vraagt is een elektrische bakfiets in vrijwel ieder gezin onmisbaar, maar misschien zijn wij niet helemaal objectief.

Overweeg je een bakfiets?

Neem ‘m gerust even mee naar huis om te testen. Dan weet je meteen ook of hij in de garage past!

Voor iedereen een bakfiets

Bij Joop Zandberg zijn we overtuigd van het gemak van elektrische bakfietsen. Daarom vind je bij ons maar liefst vijf soorten elektrische bakfietsen van bekende merken. En da’s uniek in Friesland! Wat de verschillen zijn tussen een elektrische bakfiets van Lovens, Carqon, Urban Arrow, Batavus of Gazelle? Dat ontdek je in onze winkel, waar we van alle merken een demomodel hebben staan én je alles over iedere fiets kunnen vertellen. Ideaal om te ontdekken welke bakfiets het beste bij jou past.

Elektrische bakfietsen testen

Een bakfiets is natuurlijk groter dan een gewone stadsfiets. Je snijdt bochten net iets anders aan en moet vaak éven wennen. Dat gevoel ervaar je pas echt tijdens een proefrit. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken of de bakfiets in je schuurtje of garage past. Je mag een van onze demomodellen gerust een weekendje lenen. We brengen ‘m bij je thuis en halen hem weer op. Zo heb jij alle tijd om de elektrische bakfiets te proberen – en je te beseffen dat je nooit weer zonder kunt.