Je bent van harte welkom

Ons familiebedrijf door de jaren heen

Bijna een kwart eeuw geleden richtte Joop – een beetje per ongelijk – zijn eigen fietsenzaak op. Het begon in een garage aan huis, maar al snel groeide de zaak de garage uit en verhuisde de winkel naar het centrum van Grou. In 2008 kreeg Joop Zandberg opnieuw een nieuw onderkomen op de huidige locatie aan de Oedsmawei in Grou. Daar is de zaak centraal gelegen, goed bereikbaar en met 1000 m2 oppervlakte is er genoeg ruimte om een ruim assortiment fietsen te bewonderen én te testen.

Van generatie op generatie

Joops passie voor fietsen sloeg over op zijn zoons Sierd en Paul. Onder de vleugels van hun ‘heit’ leerden ze het vak en in 2022 nam Sierd het bedrijf over. Sierd tref je vooral in de winkel en broer Paul leidt de werkplaats. Samen met de rest van het enthousiaste team streven we naar persoonlijk en eerlijk advies, zodat jij kunt genieten van een fiets die perfect bij je past. Waar fiets jij naartoe?

Trotse sponsor

Met trots ondersteunen wij Team FrySK en LWV De Friesche Leeuw als sponsor! Team FrySK heeft zich in de afgelopen zes jaar ontwikkeld tot een serieuze kracht in het opleiden van schaatstalent. Gedurende de zomermaanden kun je deze opkomende talenten regelmatig spotten op hun racefietsen, gehuld in speciaal ontworpen fietskleding van Joop Zandberg. Ook sponsoren we met trots LWV De Friesche Leeuw, de Leeuwarder Wielervereniging. Samen streven we naar sportieve hoogtepunten en een succesvolle toekomst op het ijs en op de fiets!

Ons team neemt de tijd voor je

Als een echt familiebedrijf stralen we die warmte uit naar onze klanten. De koffie staat bij ons altijd voor je klaar. We heten je van harte welkom bij Joop Zandberg Rijwielen!

Onze winkel is van dinsdag tot en met vrijdag open van 08.30 tot 18.00 uur. De werkplaats van 08.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de winkel open van 09.00 tot 17.00 uur, de werkplaats is dan gesloten. Op zondag en maandag zijn we gesloten.