Samen vinden we dé fiets!

Stap jij binnenkort op jouw nieuwe fiets?

Of je nu op zondagochtend met je wielergroep kilometers asfalt verslindt, kiest voor een ontspannen fietstocht door de natuur, dagelijks een vlotte fietsrit naar de school van je kinderen maakt of een langere afstand naar je werk moet afleggen: wat je bestemming ook is, we hebben zeker een fiets die bij je past.

Voor deskundig advies ben je welkom in onze winkel. Kom langs voor een rondje door onze showroom terwijl we samen onder het genot van een kop koffie het antwoord vinden op wat je zoekt. Fiets dezelfde dag de winkel nog uit – voor een proefrit óf om je aankoop meteen in gebruik te nemen.

Fiets huren

Ontdek de prachtige omgeving van Grou op een comfortabele huurfiets! Bij ons heb je de keuze uit diverse modellen, zodat je net zo ontspannen kunt fietsen als thuis. Voor groepen is het slim om ruim van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Liever iets verder van Grou toeren of een ander startpunt op het oog? In overleg bezorgen wij de fietsen op de gewenste locatie.

Dames- of herenfiets per dag €10,- per week €50,-
E-bike per dag €25,- per week €125,-
Elektrische bakfiets per dag €37,50 per week €175,-

 

Proefrit maken? Natuurlijk!

We raden het je absoluut aan om een proefrit te maken. Zo ervaar je pas echt of een fiets goed bij je past. Je mag zoveel fietsen testen als je wilt. Samen vinden we dé fiets voor jou.