Een nieuwe fiets

Een spiksplinternieuwe fiets

Van e-bikes, bakfietsen, kinderfietsen tot toerfietsen – in onze 1000 m2 grote showroom vind je het allemaal. Jouw fiets wordt natuurlijk 100% rijklaar gemaakt en afgesteld op jouw lichaam, zo heb je direct fietsplezier!

Advies op maat
Heb jij je buurman zien wegfietsen op een trendy stadsfiets en dacht je meteen: wow, die wil ik ook? We begrijpen dat de looks belangrijk zijn, maar we weten ook dat de perfecte fiets voor iedereen anders is. Samen met jou zoeken we daarom naar de fiets die niet alleen mooi is, maar ook het meest comfortabel fietst en perfect past bij jou en je ritten.

Wanneer je bij ons langskomt, nemen we de tijd om je te helpen. Ons team kent elke fiets in onze showroom door en door, en kan daarom snel inschatten welke fiets aansluit bij jouw wensen. De koffie staat voor je klaar!

Kom langs voor een proefrit

Een proefrit is dé manier om te ontdekken of een fiets echt bij je past. En we snappen heus dat je ondertussen ook even in de weerspiegeling van de ramen kijkt om te zien hoe goed de fiets bij je staat. Daarom lenen we je met alle plezier een fiets uit voor een ontspannen proefrit. Zeker doen!