Maak je fiets(rit) nog completer

Fietsaccessoires

Maak je fietsrit makkelijker, comfortabeler, leuker én veiliger met fietsaccessoires. Of je nu een sportieve fietser bent, door de stad cruiset op een stijlvolle stadsfiets of de snelheid van een e-bike ervaart, wij hebben dé accessoires voor jou. Van fietsverlichting en een comfortabel zadel tot stijlvolle fietskleding, snelbinders of handige fietstassen: ons assortiment fietsaccessoires is groot.

Van fietstassen, -stoeltjes tot -computers

Ontdek een breed scala aan fietsaccessoires in onze winkel. Van trendy fietstassen en stijlvolle handvatten tot handige kilometertellers, telefoonhouders, nieuwe fietspedalen en bidonhouders. Zelfs een nieuwe wieleroutfit vind je in onze winkel.

Fietshelmen voor groot en klein

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Óók op de gewone fiets. Wat je bestemming ook is, dat je er veilig aankomt is natuurlijk prioriteit nummer één. Met verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm zorgen onze fietshelmen ervoor dat jij veilig, met vertrouwen én optimale bescherming de weg op kunt. We hebben fietshelmen in verschillende kleuren, vormen en maten. Of je nu voor ’t eerst trappers onder je voeten hebt of je juist al jaren met een tweewieler van hot naar her verplaatst: een fietshelm zorgt voor preventieve bescherming en mocht er iets gebeuren, ben je blij dat je ‘m droeg!