Samen vinden we dé fiets!

Stap jij binnenkort op jouw nieuwe fiets?

Ontdek de prachtige omgeving van Grou (Friesland) op een comfortabele huurfiets! Bij Joop Zandberg heb je de keuze uit diverse modellen voor het huren van een fiets, zodat je net zo ontspannen en comfortabel kunt fietsen als thuis. Van een eenvoudige dames- of herenfiets tot luxe e-bike of elektrische bakfiets, zodat je met het hele gezin op pad kunt en kunt genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

Voor groepen is het slim om ruim van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Wil je liever iets verder van Grou toeren of heb je een ander startpunt op het oog? In overleg kunnen wij de huurfietsen op de gewenste locatie bezorgen.

Tarieven fietsverhuur

Dames- of herenfiets per dag €10,- per week €50,-
E-bike per dag €25,- per week €125,-
Elektrische bakfiets per dag €37,50 per week €175,-

Routetips

Of je nu alleen, samen of met het hele gezin op pad wilt: als je Friesland op de fiets wilt ontdekken is de fietsverhuur van Joop Zandberg een ideale oplossing. Zo rijd je comfortabel en ontspannen door het Friese landschap en ontdek je Grou & omgeving. Of je nu een eenvoudige dames- of herenfiets wilt huren voor een klein rondje, een langere fietsroute op de e-bike het oog hebt of met een elektrische bakfiets volgeladen met je (jonge) kinderen en een tas vol snacks wilt gaan picknicken: de prachtige omgeving van Friesland biedt iedereen een passend avontuur en bij Joop Zandberg huur je een passende fiets!

Op zoek naar een avontuur op twee wielen? Huur een fiets, stap op en laat je betoveren door het prachtige landschap dat op je wacht! We hebben onze favoriete fietsroutes in Grou en omgeving voor je op een rij gezet.

Pontjesroute

Deze populaire fietsroute brengt je langs bijzondere natuur, culturele spots en schilderachtige watersportdorpen. Tijdens de tocht steek je vijf keer het water over met een veerpontje, een beleving voor jong én oud!

Pontjesroute De 8 van Grou (45 km)

Venenroute

Fiets door het Nationaal Park De Alde Feanen, een zeldzaam laagveenmoerassengebied met meren, veenplassen en minder bekende fenomenen zoals petgaten, rietlanden, schraallanden, ruigten, struwelen en moerasbossen.

Venenroute (26 km)

Museumroute

Terwijl je van het ene naar het andere museum fietst, doorkruis je verschillende pittoreske Friese dorpjes. Langs de route kom je langs musea zoals het Keramiekmuseum Princessehof, het Fries museum en ’t Andere Museum van oldtimer tot kant.

Museumroute in Friesland (59 km)

Dorpenroute

Fiets langs charmante dorpjes, gezellige terrassen en mooie landschappen die onderweg zullen veranderen. Van het Skûtsjemuseum in Earnewâld, het watersportdorp Wartena en een dertien meter hoge uitkijktoren in de Alde Feanen.

Dorpenroute (45 km)