Fietsen & E-Bikes


Grou ligt in het hart van de provincie Fryslân. Wij bieden u de mogelijkheid om deze prachtige omgeving op de fiets te verkennen. Bent u liefhebber van mooie natuur? Dan is een fietstocht door Nationaal Park De Âlde Feanen zeker aan te bevelen. De overtochten met de verscheidene pontjes maken de tocht voor jong en oud tot een ware beleving.

Ook de cultuurliefhebbers kunnen in Grou en omgeving hun hart ophalen. De steden Leeuwarden en Sneek zijn uitstekend bereikbaar op de fiets. Met hun historische binnensteden en vele bezienswaardigheden en musea, zijn deze steden absoluut een bezoekje waard. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzetten van een mooie route.

Voor het huren van E-bikes bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze manier kan ook de niet geoefende fietser optimaal van de omgeving genieten.

Groepen adviseren wij om ruim van te voren te reserveren, dit om teleurstelling te voorkomen. Indien gewenst kunnen wij zorgen dat de fietsen op de door u gewenste locatie bezorgd worden.

 

Tarieven:

Dames-, heren- of kinderfiets

per dag: €10,-

per week: €40,-

per twee weken: €65,-foto-fietshuur

Mountainbike

per dag: €20,-

per week: €95,-

per twee weken: €150,-

E-bike of tandem

per dag: €20,-

per week: €95,-

per twee weken: €150,-

Share Button