Onderdelen & Accessoires


U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan fietsonderdelen en accessoires. Omdat wij werken met meerdere, betrouwbare leveranciers kunnen wij u hierin een ruim en overzichtelijk aanbod bieden. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment.

  • Fietstassen

Fietstassen worden gebruikt voor vele doeleinden. Van de fietsvakantie tot de dagelijkse boodschappen. In onze winkel bieden wij u een ruime selectie van de merken Basil en Fast Rider.

  • Fietskleding

Fietsen kan in alle jaargetijden, mits u de juiste kleding draagt. Wij bieden een geselecteerd aanbod van de merken Shimano, Agu en Fast Rider. Natuurlijk helpen wij u ook graag met het aanmeten van de juiste fietshelm.

  • Sloten

In onze slotenwand vindt u een overzichtelijk assortiment sloten van de merken Abus en AXA. Met behulp van de Abus Slotenwijzer vindt u eenvoudig het slot dat bij u past. Ook voor ART gecertificeerde sloten bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Zadels

Er is niets persoonlijker dan een zadel. Veel mensen hebben dan ook moeite het juiste zadel te vinden. Selle Royal biedt een uitgebreid assortiment zadels. Van groot tot klein en van comfortabel tot sportief. Kortom, er zit altijd een geschikt zadel voor u bij.

Mochten wij het door u gezochte artikel niet op voorraad hebben, dan bestellen wij dit graag voor u. Ook als u specifieke wensen hebt helpen wij u graag met het zoeken naar het juiste product.

 

 

Share Button