Fietsen


Bij Joop Zandberg Rijwielen kan het hele gezin terecht voor een fiets, van een degelijke schoolfiets tot een sportieve mountainbike of toerfiets. Hieronder vind u een beknopt overzicht van onze collectie. Wij zijn dealer van de merken Batavus, Gazelle, Cortina, Sparta, Loekie en Merida.

Voor de E-bikes kunt u een kijkje nemen onder het kopje “E-bikes.”

Stadsfietsen

Degelijk, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Dat zijn de kenmerken van een stadsfiets. Door deze kenmerken is een stadsfiets ook uitermate geschikt als schoolfiets. De stadsfiets is uitgerust met een naaf-versnelling. Het grote voordeel van een fiets met een versnellingsnaaf is de gesloten kettingkast. Hierdoor vergt de fiets minimaal onderhoud.

Batavus Dinsdag ComfortGazelle Heavy Duty NL

Hybride Fietsen

Een hybride fiets is vaak voorzien van een derailleur-systeem met een groter aantal versnellingen dan een stadsfiets. Bijkomend voordeel van dit systeem is dat het minder weerstand geeft dan een versnellingsnaaf. Hierdoor fietst een hybride fiets lichter dan een stadsfiets en kunt u makkelijker kilometers maken.

Gazelle Chamonix T24Gazelle Chamonix T27

Race – MTB

Voor de fanatieke fietsers hebben wij een selectie gemaakt uit de collecties van Merida, Colnago en Koga. Van een lichtgewicht racefiets tot een stoere, robuuste 29’er mountainbike. Omdat dit natuurlijk twee zeer uiteenlopende fietsen zijn hebben wij ook de “Crossway” en “Speeder” modellen in de collectie. De “Crossway” is een zeer comfortabele fiets, die zich op de weg, maar ook buiten de gebaande paden in z’n element voelt. De “Speeder” daarentegen is echt bedoeld voor op de weg en heeft een meer comfortabeler zit dan een echte racefiets.

Speeder 500 Big Nine 100

 

 

Kinderfietsen

Kinderfietsen verkopen wij van de merken Batavus, Gazelle, Cortina en Loekie. De kinderfietsen van deze merken staan garant voor vele veilige kilometers.

Batavus SnakeBatavus Diva Kids

 

Share Button